Polis Amirleri Eğitimi Merkezi 6. Dönem Mezuniyet Töreni
  02 Kasım 2022

Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezinde eğitimlerini başarıyla tamamlayan 681 Komiser Yardımcısı 1 Kasım 2022 Salı günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen tören ile mezun olmuşlardır.

Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene ayrıca; Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat OKTAY, İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU, Yargıtay Başkanı Mehmet AKARCA, Sayıştay Başkanı Metin YENER, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Muharrem AKKAYA, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Dr. Metin KIRATLI, İçişleri Bakan Yardımcılarımız Mehmet ERSOY, İsmail ÇATAKLI, Tayyip Sabri ERDİL, Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet AKTAŞ, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif ÇETİN, Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet KENDİR, Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK, Büyükelçiler, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları, Başkanlar ve Daire Başkanları, 81 İl Emniyet Müdürü, 35 Polis Okulu Müdürü, Polis Akademisi yöneticileri ve akademisyenleri ile öğrenci ailelerinin katılım sağlamıştır.

Tören; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın hitapları, İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU, Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet AKTAŞ ve Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK’ın konuşmalarının ardından diploma takdimi ile tamamlanmıştır.