Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Yabancı Uyruklu Öğrenciler Mezuniyet Töreni
  07 Aralık 2021

7 Aralık 2021 Salı günü Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezinde eğitimlerini başarıyla tamamlayan Azerbaycan uyruklu 6 öğrenci Anıttepe Yerleşkesi Çalıştay Salonunda yapılan tören ile mezun olmuşlardır.

Söz konusu törene; Azerbaycan Büyükelçisi Reşat MEMMEDOV, Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK, Polis Akademisi Başkan Yardımcılarımız 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İNAL, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Doç. Dr. Ufuk AYHAN, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürü Prof. Dr. Orçun İMGA, Azerbaycan İçişleri Bakanlığı Müşaviri Elşad SÜLEYMANOV, Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Coşkun TAŞTAN, Trafik Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şenol YAPRAK, Akademimiz Emniyet Müdürleri, Akademisyenleri ve eğitimlerini başarıyla tamamlayan 6 Azerbaycan uyruklu öğrenci katılım sağlamıştır.

Azerbaycan Büyükelçisi Reşat MEMMEDOV’un ve Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK’ın hitapları, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürü Prof. Dr. Orçun İMGA’nın konuşmaları ve sertifika takdimlerinin ardından tören sona ermiştir.