Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) 4.Dönem Mezuniyet Töreni
  25 Aralık 2019

25 Aralık 2019 tarihinde; Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre Merkezinde Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi’nden mezun olan 2659 Komiser Yardımcısının mezuniyet töreni gerçekleştirilmiştir.

Törene; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP, İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin KIRATLI, İçişleri Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Tayyip Sabri ERDİL, Vali-Emniyet Genel Müdürü Mehmet AKTAŞ, Jandarma Genel Komutanı Arif ÇETİN, Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf TEKİN, 15 Temmuz Kahramanı Terörle Mücadele Daire Başkanı Gazi Emniyet Müdürümüz Turgut ASLAN, Sahil Güvenlik Komutanı Ahmet KENDİR, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Hüseyin KURTOĞLU, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanları, 81 İl Emniyet Müdürü, Başkanlığımıza bağlı Polis Meslek Yüksekokulu ile Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürleri, Polis Akademisi yöneticileri ve akademisyenleri ile basın mensupları katılmışlardır.

Büyük bir coşkuyla düzenlenen törende Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi mezunu Komiser Yardımcılarımız Yüce Türk Milletimize söz vermişlerdir.