Polis Akademisi Heyetinin Özbekistan Ziyareti
  11 Temmuz 2022

25 Haziran-9 Temmuz 2022 tarihleri arasında Polis Akademisi Başkan Yardımcımız 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İNAL başkanlığında, 1 Komiser ve 20 PAEM öğrencisinden oluşan heyet tarafından, Özbekistan İçişleri Bakanlığı Akademisi Başkanı Albay Rustam XATAMOV'un daveti ve iki ülke arasındaki memorandum kapsamında iş birliği faaliyetlerini geliştirmek üzere çalışma ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Ziyarette Polis Akademisi heyetimiz Özbekistan İçişleri Bakanlığı Akademisine, Özbekistan İçişleri Bakanlığına bağlı Merkez Birimlerine, Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Taşkent, Buhara ve Semerkant İçişleri Bakanlığı Daire Başkanlıklarına ve Kamu Güvenliği Üniversitesine ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Haber Paylaş