İçişleri Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Tayyip Sabri ERDİL’in PAEM Öğrencilerimizle İftar Yemeği
  05 Nisan 2022

5 Nisan 2022 Salı günü İçişleri Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Tayyip Sabri ERDİL, Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK, Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tuğgeneral Murat BULUT, Polis Akademisi Başkan Yardımcılarımız 1. Sınıf Emniyet Müdürü Doç. Dr. Ufuk AYHAN, Prof. Dr. Hamit Emrah BERİŞ, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürü Prof. Dr. Orçun İMGA, Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Fakülte Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı DEMİRCİOĞLU, Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bayram Ali SONER, Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Coşkun TAŞTAN, Trafik Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şenol YAPRAK ve Akademimiz Emniyet Müdürleri, Polis Amirleri Eğitimi Merkezinde eğitimleri devam eden öğrenciler ile iftar yemeğinde bir araya gelmişlerdir.