15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Paneli
  20 Temmuz 2022

20 Temmuz 2022 Çarşamba günü Akademimiz Gölbaşı yerleşkesinde bulunan Ali Birinci Kültür Merkezinde, FETÖ tarafından Türk Demokrasisine ve Milli İradeye karşı teşebbüs edilen hain darbe girişiminin unutulmaması, unutturulmaması ve bu ihanetin üzerinin örtülmesine izin verilmemesi adına Polis Akademisi ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi iş birliğiyle “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Paneli” düzenlenmiştir.

Söz konusu panele; Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet AKTAŞ, Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tuğg. Murat BULUT, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Yaşar HACISALİHOĞLU, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Nurettin ALKAN, Eskişehir Emniyet Müdürü 1.Sınıf Emniyet Müdürü Yaman AĞIRLAR, Sahil Güvenlik Komutan Yrd. Tuğa. Cengiz ÜNVER, Emniyet ve Jandarma Teşkilatları Başkan ve Daire Başkanları, Polis Akademisi ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkan Yardımcıları, PAEM Müdürü Prof. Dr. Orçun İMGA, Polis Akademisi ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi yöneticileri ile akademisyenleri, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi öğrencilerimiz ve JSGA Güvenlik Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Panel; Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet AKTAŞ’ın açış konuşmalarını yapmalarının akabinde Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürü Prof. Dr. Orçun İMGA’ın moderatörlüğünde Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Nurettin ALKAN, Eskişehir Emniyet Müdürü 1.Sınıf Emniyet Müdürü Yaman AĞIRLAR ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Yaşar HACISALİHOĞLU tarafından yapılan konuşmalarla tamamlanmıştır.

Haber Paylaş